torsdag 29. mars 2012

Alt etter planen og takstein på fredag. Og Kjøbmannsvig

Sjarmtrollet Julie, pappa Mathias´ assistent for en dag.

Nå har inngangspartiet både fått sittebenker og takrenner.  Ser det for meg, morgenkaffe på ja-benkene...

Alexander under innspurt med panelet på husets bakside, Mathias monterer takrenner. Forresten kommer taksteinene alt i morgen, fredag, tror jeg nok. Mens isolasjonen ventes mandag.

Ja, jeg var der da bilen kom!  Uldal er LillesandHus´ faste leverandør på vinduer og balkongdører. Hoved-døra kommer fra en annen leverandør- den vil byggherrene vente litt med - alt til husets indre skal bæres gjennom den døråpningen, ikke hyggelig med mulige riper og skader.

Morten heter sjåføren til Uldal.  Kjøreturen fra Birkenes hadde tatt noen timer, lossingen var unnagjort på minutter. Det er jo ellers noe pirk å male vinduer- disse leveres fornuftig nok ferdig behandlet.

Når arkitekten tegner et hus, tegner han eller hun et tenkt, fremtidig liv. Tenker syltetøy og tørrmat i et spiskammer veggivegg med kjøkkenet, tenker dør til vaskerom ut til terreng så klesvasken kan tørke i sola en sommerdag, tenker sovekomfort og frihet. Kjøbmannsvig er skoleeksempelet på praktiske løsninger og har en grunnflate på 101,8 m2.

Ingen kommentarer: