søndag 8. juli 2012

De første middagsgjestene i Arnestad!

Det er helt grått utenfor vinduene her jeg sitter på denne blanke og ubrukte mandagen - følte for en ørliten/stor
fargeklatt. Som forøvrig er født av frø høstet i september ifjor. 
Jepp, nå har huset startet sitt nye liv!  Det er gardiner i vinduene og gjester under tak.  Noen møbler og ting har blitt med fra det gamle huset, sånn som kommoden, eller skatollet som det vel heter, i bakgrunnen. Fotomodellene er Andreas, Conrad og Lilly Hund, sistnevnte har etter sigende enda ikke sneket seg opp i noen sofa.
Snart middag og sosialt på kjøkkenet. Har sans for den åpne løsningen mellom kjøkkenet og spisestua,  arbeid, dufter og samtale går hånd i hånd. Yvonne braser uten å la seg affisere det minste av stuntfotografen- tror ikke Cecilie og Mathias heller la merke til meg der jeg tasset sjenert rundt, men sikker er jeg  ikke...
Bordet dekket! Det er mange elementer som knytter rommene sammen- duse farger, gjennomgående like gulv og enhetlig listing- hvert rom har sin identitet samtidig som de glir sammen i en helhet.Home står det på puta i den nye sofaen, og familiens hjem er det virkelig nå. Trioen Julie, Isabell og unge Conrad slapper av med en tegnefilm før middag.  Antrekk for anledningen: casual og bare tær. 

Ingen kommentarer: