fredag 6. juli 2012

Ferdigattesten er her og familien har flyttet inn!Ikke før hadde tordenværet rumlet seg ferdig utpå kvelden tildigere i uka, så åpnet himmelen seg på gløtt, og opp fra skogkanten stakk regnbuen mot himmelen som laserstråler. Eller, sola som benyttet øyeblikket til å skinne gjennom vanndråpene i atmosfæren.  ROGGBIF er stikkordet for å huske fargeskalaen: Rød, orange, gul, grønn, blå, indigo og fiolett.
Ferdigattesten fra kommunen er kommet og nå bor folket her! Attesten er datert 3.juli 2012. Er ikke helt sikker, men mener at byggesøknaden ble sendt 3.januar og tillatelsen gitt 3.februar... all ære til Nesodden kommune for rask saksbehandling.
Ja, jeg har vist huset før, mange ganger. Men det er rart med det- nå er Arnestad plutselig ikke et bare et hus lenger, men hjemmet til Julie, Isabell, Yvonne og Mathias. Pluss Lilly Hund selvfølgelig. Tenkte egentlig å lage en liten hjemme hos-reportasje i dette innlegget.  Men det blir neste gang, familien var på handletokt i ettermiddag, ikke alt er helt på plass enda. Skulle bare mangle, det pleier å ta tid å bo seg til. I hvertfall for oss andre.
Var innom utpå kvelden på onsdag og oppdaget en ny gravemaskin i full sving bak huset- tomta ble skrapet og klargjort for jord og hage. To døgn senere: Ferdig sådd!

Og grus foran huset? Og garasje, etterhvert.  Jeg, dvs vi, hadde egentlig tenkt å sette punktum for bloggen etter innflytting.  Men vi føler at vi ikke er helt ferdig enda, så det blir et foreløpig komma.  Hvilket betyr at det kommer flere innlegg. Snart et nytt, men deretter kommer innleggene mer sporadisk. 
Ønsker alle en god sommer fra oss!

Ingen kommentarer: