lørdag 30. juni 2012

Jordbær, overtagelse og en pust i bakkenJordbær i det fri. For anledningen servert på et flere hundre år gammelt steingjerde, beliggende innerst på Nesodden et sted. Det må ha vært litt av et slit for forfedrene våre å bygge det.  Først å rydde jorda for stein, deretter å stable dem med håndkraft.  Gjerdet er ikke veldig høyt, ca seksti centimeter omtrent,  trolig akkurat høyt nok for å holde kuene innenfor beiteområde. 
Fløydør mellom stua og spiseavdelingen på kjøkkenet.  Glasset gir en visuell effekt av åpen kommunikasjon mellom rommene, samt at begge rommene nyter godt av ekstra lyseffekt.
Snekker Alexander, byggherre Mathias og byggeleder Peder i seriøs samtale.  Peder hadde tatt turen fra Kristiansand ene og alene for å godkjenne alle arbeidene i Arnestad som LillesandHus står ansvarlig for. Før trioen havnet ved spisebordet hadde han gått over huset med lupe for å sjekke at alt er i orden.  Overtagelse heter det visst. Peder var kjempefornøyd, han hadde absolutt ingenting å utsette på snekkeriene til Alexander og Mathias. Tenkte jeg det ikke!
Sittebenken er en del av den faste kjøkkeninnredningen.  En veldig slank person kan sikkert ta formiddagshvilen på den - ellers fungerer benken som en sikker koseplass for Julie og Isabell, med nærhet til foreldrene når de steller på kjøkkenet.
Det har ikke blitt så mange pust i bakken for byggherrene våre, kun én eneste gang har jeg sett Yvonne sitte ned i alle disse månedene jeg har fulgt dem. Her fotografert på en solskinnsdag- greit å ha dokumentert at det faktisk har vært oppholdsvær i sommer.  Opptatt av været jeg? Ja.


Ingen kommentarer: