søndag 3. juni 2012

Sommer? Og fuging og vindusinnramming til begjær



Så er vi i juni.  Det skulle jo ingen tro, i hvert fall ikke her på Østlandet. Tre uker til sola snur, og vi fryser!  Men pytt, livet er mer enn vær.  Særlig for byggherrene våre. For hver dag som går legges nye puslespillbiter i Arnestad, hjemmet deres. 


Snart er flisene ferdig fuget og da er trappa like om hjørnet. Er spent på den, tror de har endret bestillingen, vet trappefolket har vært på besøk med mål om skreddersøm, vi får se. 

Om knappe fjorten dager kommer kjøkkenet fra Strai, baderomsinnredningene er også underveis.  

Deretter skal alt det andre finne sin plass - møbler, gardiner, bestikk i skuffene, blomster i vinduskarmen og alle de andre tusen tingene.  Et helt nytt kapittel begynner for Yvonne, Mathias, Isabell og Julie. Og hunden Lilly, som må forholde seg til lukten av en nyinnkjøpt sofa hun ikke skal ligge i -  hvert fall ikke når noen ser henne...



Det var jo ingen spesielt intelligent gjetning hos meg, hvor ellers skulle vel sommerfugltapeten enn på jentenes rom? 



Også voksensoverommet er klart- gjenstår bare å rive vekk papiret på gulvet og plassere den nye senga. Den gamle solgte Yvonne med lynets hastighet på på finn.no.



Murerne står på, her blandes fugemasse.  Men det jeg egentlig vil vise er vinduene til venstre som har fått sitt første malingsstrøk.  På bildet under ser du et annet LillesandHus, med samme vindusinnramming.  Har samme funksjon som en ramme rundt et bilde.  Selv er jeg nesten overrasket over hvor viktig vindusinnrammingen er - opplever at den gir huset karakter.






Ingen kommentarer: