mandag 18. juni 2012

Nå nærmer det seg nå!






Tok dette bildet i mars.  Fra Hellvik- stranda. Været er pussig nok veldig likt det som er utenfor vinduet her jeg sitter mandag kveld... men det ordner seg, det gjør det alltid, sola kommer !





Yvonne og Mathias er mindre opptatt av været enn de fleste av oss, de har fullt fokus på innflyttingen som skal skje i løpet av dager.  Et lite hav av småting er på plass allerede.  I hvert fall på kjøkkenet.  Innredningen er gjennomtenkt så det holder. Selv vinskapet er innebygget.




Skal ikke mye til før det blir hjemmekoselig.  Gammelt og nytt i skjønn forening. Den grønne vekta fant de i en tidligere bolig, den var en bryllupsgave til et annet lykkelig par i det Herrens år nittenhundreogfemtién.




Yvonne har sans for linjer og design. Det blir så fint! 




"Puselankene er såre", skrev Yvonne på Facebook på lørdag.  Hun hadde fått tak i drillen, og festet alle skruene til hyllene i garderobeskapene.  Garderoben er strategisk plassert melllom soverommet deres og vaskerommet og badet. 




Det var en snødekket tomt. Så et lite landskap av gravemaskiner, hull og kjempesteiner. Så kom håndverkerne, lastebilene og sålen,så plutselig ble tomta ble en byggeplass.  Nå står huset der, og selv tilhengeren er pakket og klar til avreise. 





Ingen kommentarer: