torsdag 8. mars 2012

Lekting, samarbeid og Arnestad

Ja, jeg vet det ikke er bra å se direkte på sola.  Men klarte ikke å motstå fristelsen. Fra nordre Flaskebekk brygge.

Det er torsdag, det snør og Mathias lekter. Vannrette og loddrette lekter skal gi feste for ytterpanelet.  Som skal bli stående.  

Vannbrett og musebånd  i overgangen grunnmur/vegger er også på plass. 
Og i morgen kommer Ugland med takstolene.  Blir spennende å se hvor høyt det blir.  


LillesandHus´ Follo-kontor åpnet jo idag.  Var ikke der, jeg – målet med kontoret er jo ikke å spre forkjølelse, men å snakke hus. Og det gjorde folk, noen kom fra nærområdet, andre langveisfra. 

Dermed er det på sin plass å bringe en mer presis definisjon av geografien Follo-kontoret skal betjene:  Oslo, Akershus, Buskerud og Østfold. Sånn omtrent.

Yvonne og Mathias visste at de skulle bygge Arnestad før de fant tomta. Thomas i LillesandHus forteller at det ofte er tilfelle. Nemlig at folk kommer til dem med mål om å bygge et bestemt hus, men at de står uten tomt. 

Det løser seg.  LillesandHus samarbeider med meglere og kommuner, tomta finner de.




Et bilde av min fjærkledte nabo i anledning av 8.mars. Herr og fru Hakkespett er forbilledelige og klarer seg helt uten kjønnsforskning og rapporter om likestilling, de deler helt naturlig på alt arbeid, fra å grave hulerede til mating av de små.  




Til høyre: To herrer, hvorav én byggherre og den andre byggherrens far - hvis noen skulle være i tvil.

Ja, dette er Arnestad- huset til Yvonne og Mathias.  Nesten.  Jeg tror de har justert planløsningen noe for å få det akkurat slik de vil.  Og sidedøren er erstattet med et vindu, mens inngangspartiet skal bli overbygget.
Arnestad har en grunnflate på 106,9 m2.

Ingen kommentarer: