onsdag 25. april 2012

62 Down Lights, 6 mann og hjørnekasser. Og Nevlunghavn.

Klimameldingen ble  lansert idag - ett av tiltakene regjeringen foreslår er enda strengere energikrav ved bygging av hus. Jepp.  Hva arkitekten av dette huset har tenkt om saken, vites ikke.  Men sjansen for at det blir varmt nok er definitivt tilstede- veggene består av tettstablet ved. Huset ligger på Steinerskolenes eiendom på Nesodden.

  

"Disponibelt" heter dette rommet på plantegningen. Blir trolig bod her inne, p.t. arbeidsplass med begrenset armslag for de fire som holder på.

Opplegget for 62 Down Lights og et hav av strømpunkter var på plass allerede tirsdag. Rørene for vannbåren varme strekkes til annen etasje. Luftekanalen skimtes i taket, mens veggplatene enda i noen døgn hviler fredelig i stabilt gulvleie. 

   
Siste hånd på verket utvendig- Mathias og Alexander gjør ferdig hjørnekassene.
Ellers- lite rom for småprat på bygget om dagen. Elektrikerne og rørleggerne har knapt nok tid til å se opp, fokuset er absolutt og tempoet upåklagelig. Det løpes i stigen, rør og ledninger i et tilsynelatende virvar kobles fortløpende.  Teamene har bare denne uka på seg, mandag starter jobben med å plate-kle veggene.  
 
Lun åpenhet er det som møter deg i Nevlunghavn.  Stua og kjøkkenet er tegnet som ett stort rom, et areal på mer enn 60 m2.  De tre soverommene ligger i annen etasje, det samme gjør det største badet.  Nevlunghavn har en grunnflate på 96,9 m2.








Ingen kommentarer: