tirsdag 3. april 2012

Påske, plantegning og isolasjon. Og Holmsbu



Fjell eller sjø - snøføyke eller båtpuss? Ja takk begge deler - alt etter føre og anledning.  Eller bare være hjemme. Lese, slappe av, rusle en tur, pusse opp. Særlig det siste.  Eller isolere.  


 Som byggherrene våre skal.  For lasset med isolasjon kom det, svære volum med plastpakket varme.  Den første isolasjonen er allerede ute av plasten og oppe på veggene.


Isabell får rommet med vinduene som vender mot veien- hun vet nøyaktig hvordan hun vil ha det og har bestemt at veggene på rommet hennes skal bli lilla.


Plantegningene til Yvonne og Mathias avviker fra originaltegningen til Arnestad - sammen med arkitekten til LillesandHus har de tegnet annen etasje nøyaktig som de vil ha den. Både formater og plassering av soverom er endret, blant annet har foreldresoverommet fått egen garderobe.


Utvendig er det bare hjørnekassene som mangler, etter hva jeg kan se. Også et strøk med maling da. Men nå er det innsiden som gjelder- blir artig å se huset vokse fram.  Jeg vet at Yvonne har bestemt den endelige baderomsinnredningen og at kjøkkenet er i bestilling for lengst. 

Jeg liker Holmsbu, liker fløydørene til stua og utgangen til hagen. Rommene fremstår lyse og luftige. Koselig med verandaen i annen etasje med dør fra loftsstua. Og ikke minst får du et superpraktisk kjøkken med spiskammer og vaskerom som nabo.  Holmsbu har en grunnflate på 96,8 m2.

Ingen kommentarer: