tirsdag 10. april 2012

Ruskevær, bad og Drøbak. Og Hånes



Neida, er fra et annet
LillesandHus-bad dette her,
Yvonne har valgt firkantete
vasker.
Jepp, påsken kom og gikk. Og Mathias malte ikke huset som tenkt, kaldt og vått som det jo var.  Derimot har han isolert første etasje.  

Mens Yvonne har hatt et hyggelig besøk til Kvik på Alnabru der hun møtte Katinka Yri som ga kjempeservice-  sammen fant de baderomsløsninger etter Yvonnes hjerte. 

I skrivende stund sitter Katinka og lager 3D-modeller av hovedbadet og badet til Isabell og Julie, jeg håper å kunne vise resultatet i neste innlegg.

Mathias jobber ikke bare på eget hus, LillesandHus bygger i Drøbak også- og andre steder.  







Det er ikke mange ukene siden kontoret i Torggata startet opp, men driften er godt i gang.  Daglig leder Thomas har fått assistanse av Kristin, blid og dyktig Haugesundsjente med botid i Drøbak.

Byggelystne mennesker stikker innom, avtaler er inngått med lokale meglere, folk med tomter for hele boligfelt tar kontakt. 

Med fyr i kakkel-ovnen og hyggelige mennesker på telefonen kan ruskeværet utenfor vinduene bare herje - LillesandHus har følt seg hjemme i Follo fra dag én.  


Tomanns-boligen Hånes er kledd og designet for terrenget. De to leilighetene har hver sin etasje, og inngangsdører på hver sin langside av huset.  Begge leilighetene har to soverom, innvendig bod, et romslig kjøkken og mulighet for peis eller vedovn.  Hånes har en grunnflate på 103,4 m2.

Ingen kommentarer: