tirsdag 31. januar 2012

Gode møter og full fart på tomta!


Mandag tok Yvonne og Mathias turen til Arendal på bestillingsmøte som planlagt. Når de først var på sørlandet var de også innom Strai og snakket kjøkken, og med rørleggeren, Lillesand VVS. 

Jeg fikk en glad rapport av Yvonne underveis, ikke vanskelig å forstå gleden i det hele tatt- veien fra drømmer og tanker til konkrete valg og bestilling er tilbakelagt. Se bildene av Yvonne med Arnestad i fanget, en håndfast drøm som nærmer seg dag for dag…

Forresten er nok Mathias og Yvonne de siste LillesandHus-byggerne fra vår region som tar tilsvarende møte-tur til det blide sørland. 

Så fort Follo-kontoret i Drøbak er ferdig ombygget og innredet vil møtene med LillesandHus bli holdt der . Eller hjemme hos folk, for noen passer det best.

Det vil også bli etablert samarbeide med et lokalt rørleggerfirma her i Follo, forhandlinger er i gang. Å ha gode og sterke underleverandører som rørleggere og elektrikere er viktig for LillesandHus. 

Tidsfrister skal holdes, å vente på folk som ikke stiller er ikke et alternativ. Det tror jeg passer Yvonne og Mathias veldig bra, tålmodighet er ikke det ordet jeg lettest forbinder med dem- entusiasme derimot!


Foruten våre byggherrer var daglig leder Thomas og byggeleder Peder tilstede på byggemøtet, eller bestillingsmøtet som det jo kalles.






Mandag ble skytemattene levert på tomta. Og i dag, tirsdag, var entrepenør Tom Haug i full gang med rensingen av grunnen!



Ingen kommentarer: